
Składniki
100 gramów
1 sztuka
1 łyżka
1 szklanka
0.5 łyżeczki
1 łyżeczka
1 łyżeczka
0.25 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rodzynki sparz i odsącz na sicie. Następnie ułóż w miseczce i skrop koniakiem. Przykryj.

Krok 2
Jogurt zmiksuj z sokiem z cytryny, miodem, majerankiem, sosem worcester i pokruszoną Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr.

Krok 3
Wymieszaj z rodzynkami, następnie schłódź.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPodobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej