
Składniki
null
5 łyżek
null
null
1 pęczek
1 sztuka
5 łyżek
0.5 sztuki
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki, rybę i paprykę pokrój w kostkę.
Krok 2
Szczypiorek drobno posiekaj.
Krok 3
Następnie połącz z majonezem, śmietaną i drobno posiekanym szczypiorkiem. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej