Sos „sejmowy” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „sejmowy”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

5 łyżek

null

null

1 pęczek

1 sztuka

5 łyżek

0.5 sztuki

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki, rybę i paprykę pokrój w kostkę.

Krok 2

Szczypiorek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, śmietaną i drobno posiekanym szczypiorkiem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „sejmowy” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Botwinka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej