
Składniki
null
3 łyżki
null
1 pęczek
2 łyżki
1 szklanka
50 gramów
0.5 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety śledziowe pokrój. Szczypiorek posiekaj.
Krok 2
Paprykę zmiel.
Krok 3
Paprykę zmiel, a następnie połącz z pokrojonymi filetami śledziowymi, posiekanym szczypiorkiem, majonezem i śmietaną. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Podobne przepisy
Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.
Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.
Czytaj więcej