
Składniki
null
null
null
2 łyżki
50 mililitrów
1.5 szklanki
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śmietanę kremówkę ubij.
Krok 2
Majonez połącz z ubitą śmietanką, koncentratem pomidorowym i winem.
Krok 3
Dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej