
Składniki
null
null
null
2 łyżki
50 mililitrów
1.5 szklanki
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śmietanę kremówkę ubij.
Krok 2
Majonez połącz z ubitą śmietanką, koncentratem pomidorowym i winem.
Krok 3
Dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu
6 osób ogląda przepis: 
Tradycyjne kotlety de volaille
30 min.
łatwe
Podobne przepisy
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej