Sos „Aurora” przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sos „Aurora”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

2 łyżki

50 mililitrów

1.5 szklanki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śmietanę kremówkę ubij.

Krok 2

Majonez połącz z ubitą śmietanką, koncentratem pomidorowym i winem.

Krok 3

Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej