Sos „Aurora” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Aurora”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

2 łyżki

50 mililitrów

1.5 szklanki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śmietanę kremówkę ubij.

Krok 2

Majonez połącz z ubitą śmietanką, koncentratem pomidorowym i winem.

Krok 3

Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
17 osób ogląda przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej