Sos „Aurora”

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

2 łyżki

50 mililitrów

1.5 szklanki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Śmietanę kremówkę ubij.

Krok 2

Majonez połącz z ubitą śmietanką, koncentratem pomidorowym i winem.

Krok 3

Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Aurora” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej