Wiosenny sos ze szczypiorkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenny sos ze szczypiorkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

125 mililitrów

null

null szczypt

2 łyżki

2 łyżki

0.5 sztuki

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żłótko ugotuj na twardo, nastepnie rozgnieć.

Krok 2

Ogórka i szczypiorek posiekaj drobniutko, wymieszaj ze śmietaną, musztardą i rozgniecionym żółtkiem.

Krok 3

Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenny sos ze szczypiorkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
36 osób ogląda przepis:
Sernik na biszkoptach
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Pierogi to zdecydowanie jedna z najsłynniejszych potraw polskiej kuchni. Tradycyjne warianty – z mięsem, grzybami albo ruskie – stanowią przysmak, któremu nie sposób odmówić. Na słodko z cukrem i owocami są marzeniem każdego łasucha.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej