
Składniki
30 dekagramów
30 dekagramów
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Posiekaj cebulę, następnie zalej winem.

Krok 2
Dodaj Przyprawę Uniwersalną Delikat Knorr, ugotuj.

Krok 3
Po ugotowaniu przetrzyj cebulę przez sitko.

Krok 4
Po wystudzeniu połącz z majonezem, dodaj cukier do smaku. Sos majonezowo-cebulowy podawaj do mięs, ryb lub jaj.

Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..
Czytaj więcejSuszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!
Czytaj więcej
































Sos majonezowo – cebulowy

