Prosty sos słodko-kwaśny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos słodko-kwaśny

Autor: Dzejkob

ratingratingratingratingrating

2

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Iść do najbliższego sklepu marki biedronka lub innej cebulackiej oazy z tanimi produktami.

Krok 2

W labiryncie półek odnaleźć tą z gotowymi sosami. Kupić jeden słoik.

Krok 3

Odkręcić słoik i podać na talerzu. Voila sos gotowy do konsumpcji.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos słodko-kwaśny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sos z zielonego pieprzu
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej