
Składniki
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Iść do najbliższego sklepu marki biedronka lub innej cebulackiej oazy z tanimi produktami.
Krok 2
W labiryncie półek odnaleźć tą z gotowymi sosami. Kupić jeden słoik.
Krok 3
Odkręcić słoik i podać na talerzu. Voila sos gotowy do konsumpcji.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej