
Składniki
0.5 łyżeczki
225 mililitrów
10 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Chilli z odciętymi ogonkami zmiażdż na drobne kawałki.
Krok 2
Następnie dodaj ocet jabłkowy i sól. Wymieszaj i zagotuj.
Krok 3
Zdejmij z ognia i ostudź, schłodzone wstaw do lodówki na kilka minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
10 osób ogląda przepis: 

Świąteczne ciasteczka
60 min.
łatwe
Podobne przepisy
Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.
Czytaj więcejJak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.
Czytaj więcej