Pikantny sos amerykański

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

5

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

35 osób wydrukowało

Pobierz pdf

79 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

null

250 mililitrów

null

1 sztuka

1 sztuka

1 łyżeczka

200 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Paprykę umyj, rozkrój i usuń nasionka, pokrój w paseczki.

Krok 2

Czosnek posiekaj, wymieszaj razem z papryczką, śmietaną i twarożkiem.

Krok 3

Zmiksuj, dopraw do smaku i podgrzej, aby był dosyć ciepły.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pikantny sos amerykański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pikantny sos amerykański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pikantny sos amerykański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pikantny sos amerykański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pikantny sos amerykański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pikantny sos amerykański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pikantny sos amerykański - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej