Składniki
0.5 szklanki
100 gramów
1 szklanka
1 łyżeczka
null
3 łyżki
null
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Liście szczawiu umyj i posiekaj.
Krok 2
Twaróg, śmietanę, sok i skórkę z cytryny, sól, pieprz miód zmiksuj.
Krok 3
Wymieszaj ze szczawiem, schłodź.
Przepisy w Waszym wykonaniu
13 osób ogląda przepis: 
Zupa pomidorowa
60 min.
łatwe
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuKontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...
Czytaj więcejCiągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.
Czytaj więcej