Sos szczawiowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

0.5 szklanki

100 gramów

1 szklanka

1 łyżeczka

null

3 łyżki

null

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Liście szczawiu umyj i posiekaj.

Krok 2

Twaróg, śmietanę, sok i skórkę z cytryny, sól, pieprz miód zmiksuj.

Krok 3

Wymieszaj ze szczawiem, schłodź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos szczawiowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos szczawiowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos szczawiowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos szczawiowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos szczawiowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos szczawiowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos szczawiowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej