
Składniki
2 sztuki
0.5 szklanki
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ząbki czosnku obierz i posiekaj.
Krok 2
Natkę pietruszki drobno posiekaj.
Krok 3
Cytrynę sparz i zetrzyj skórkę.
Krok 4
Wymieszaj wszystkie składniki w małej misce.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Makaron zapiekany z serem i szynką
60 min.
łatwe
Podobne przepisy
Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.
Czytaj więcejKrólowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.
Czytaj więcej