Dressing włoski

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

302

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek przeciśnij przez praskę.

Krok 2

Dodaj do niego Sos Francuski, sok z cytryny, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj. Stosuj jako dodatek do sałatek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Sos sałatkowy francuski Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Sos sałatkowy francuski Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej