Dressing włoski

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

5 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

2 sztuki

1 łyżka

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek przeciśnij przez praskę.

Krok 2

Dodaj do niego Sos Francuski, sok z cytryny, sól oraz pieprz. Dokładnie wymieszaj. Stosuj jako dodatek do sałatek.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dressing włoski - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Złoty pieczony kurczak
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej