Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą

Autor: Magdalena Tomaszek

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

50 gramów

1 opakowanie

1 opakowanie

200 mililitrów

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Makaron gotujemy zgodnie z przepisem na opakowaniu.

Krok 2

Na oliwie podsmażamy cebulę i chorizo. Jak już jest lekko podsmażone, wlewamy śmietanę i różne gatunki sera. Całość podgrzewamy, aż do roztopienia sera. Na koniec doprawiamy i dodajemy zgnieciony ząbek czosnku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Makaron z hiszpańskim chorizo i gorgonzolą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Farfalle z kurczakiem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej