Złocista bagietka z ziołową mozzarellą
łatwe
180 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
1 łyżeczka
1 łyżka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Bagietkę ponacinaj w poprzek co 3 cm do ¾ jej głębokości.
Krok 2
Mozzarellę pokrój w cienkie plasterki. Margarynę rozpuść, wymieszaj z Delikatem Knorr i posmaruj nacięcia w bułce.
Krok 3
Następnie w nacięcia powkładaj plastry sera i posyp listkami tymianku.
Krok 4
Bułkę zawiń w aluminiową folię i wstaw do nagrzanego do 200 °C piekarnika na 10 minut. Gorącą bagietkę podawaj do sałatek.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej