Pesto II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pesto II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

2 łyżki

1 szklanka

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Czosnek obierz i rozgnieć.

Krok 2

Bazylię posiekaj.

Krok 3

Upraż orzeszki piniowe.

Krok 4

Zmiksuj wszystkie składniki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Pesto II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Grochówka wojskowa
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej