
Składniki
6 sztuk
3 sztuki
1 szklanka
4 sztuki
1 szklanka
null szklanek
null szklanek
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pieczarki i cebulę drobno posiekaj i uduś na oliwie.
Krok 2
Dodaj wino, rosół z ryb, sól i pieprz.
Krok 3
Zaciągnij stopniowo żółtkami i ubijaj trzepaczką podgrzewaj, do momentu gdy sos zgęstnieje.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Gruszkowy smakołyk z lodami
90 min.
łatwe
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej