Spaghetti cztery sery przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti cztery sery

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

14

heart
303 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

76 osób wydrukowało

Pobierz pdf

211 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

350 gramów

50 mililitrów

250 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fix rozmieszaj dokładnie z wodą i śmietaną.

Spaghetti cztery sery  - Krok 1

Krok 2

Całość gotuj na małym ogniu przez 8 minut mieszając co jakiś czas.

Spaghetti cztery sery  - Krok 2

Krok 3

Sos podawaj z makaronem ugotowanym na sposób al dente.

Spaghetti cztery sery  - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Tradycyjna kuchnia polska pachnie leśnymi grzybami. Za najsmaczniejsze uznaje się rydze. Doczekały się nie tylko mnóstwa przepisów, ale także… piosenki, którą nuciło niejedno pokolenie. Choć to pieczarki najczęściej pojawiają się na naszych talerzach, nie mogą równać się z rudymi rydzami pod względem aromatu i bogactwa smaku. W kuchni wystarczy poświęcić im zaledwie kilka minut, by ich walory zachwyciły każdego konesera.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę. A to dopiero kilka potraw z kapustą w roli głównej. W sklepach bez trudu znajdziemy woreczki i słoiki z gotowym produktem, ale żaden z nich nie będzie mógł równać się ze specjałem domowej roboty. Tym razem skupimy się na niepozornym składniku kiszonek, od którego zależy bardzo wiele. Ile sypiemy soli do kiszenia kapusty, by uzyskać upragniony efekt?

Czytaj więcej

przepisy.pl - Spaghetti cztery sery Spaghetti cztery sery

Spaghetti z kremowym sosem 4 sery to danie obiadowe na dziś.