Spaghetti cztery sery przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Spaghetti cztery sery

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

14

heart
303 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

74 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

209 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

350 gramów

50 mililitrów

250 mililitrów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Fix rozmieszaj dokładnie z wodą i śmietaną.

Spaghetti cztery sery  - Krok 1

Krok 2

Całość gotuj na małym ogniu przez 8 minut mieszając co jakiś czas.

Spaghetti cztery sery  - Krok 2

Krok 3

Sos podawaj z makaronem ugotowanym na sposób al dente.

Spaghetti cztery sery  - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Spaghetti cztery sery  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Spaghetti cztery sery Spaghetti cztery sery

Spaghetti z kremowym sosem 4 sery to danie obiadowe na dziś.