Składniki
null
2 łyżki
2 sztuki
null
null
2 sztuki
1 pęczek
1 szklanka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory umyj, sparz, obierz ze skórki i pokrój w cząstki.
Krok 2
Następnie połącz z majonezem, śmietaną, przetartymi przez sito żółtkami i posiekaną natką pietruszki.
Krok 3
Dopraw.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej