Sos z awokado do potraw z grilla przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos z awokado do potraw z grilla

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

null

1 łyżka

1 opakowanie

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Awokado obierz ze skórki, pokrój, a następnie zmiksuj z serkiem.

Krok 2

Dodaj sok cytrynowy, przypraw solą i pieprzem.

Krok 3

Na końcu dodaj bazylię. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos z awokado do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.

Czytaj więcej

Wigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.

Czytaj więcej