
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
12 sztuk
0.25 szklanki
2 łyżki
2 łyżki
3 sztuki
5 dekagramów
0.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szpinak i natkę pietruszki posiekaj.
Krok 2
Utrzyj czosnek i orzechy. Wymieszaj, dodaj bazylię i ser.
Krok 3
Stale ucierając dolewaj oliwę tak, aby powstała jednolita masa. Dopraw solą i pieprzem.
Dobra rada:
Szpinak może towarzyszyć ci w posiłkach przez cały dzień – w kanapce na śniadanie, sałatce do obiadu czy z makaronem na wykwintną kolację!
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej