Składniki
2 łyżki
null
null
20 gramów
2 łyżki
null
1 szklanka
200 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Paprykę oczyść, opłucz i podpiecz w piekarniku. Następnie pokrój w paski.
Krok 2
Połącz z majonezem, śmietaną, koncentratem pomidorowym i rodzynkami.
Krok 3
Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
RGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.
Czytaj więcejJesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.
Czytaj więcej