
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
1 szklanka
50 mililitrów
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Majonez wymieszaj ze śmietaną, winem, chrzanem i koncentratem pomidorowym.
Krok 2
Dodaj sok cytrynowy, sól, pieprz oraz cukier i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej