
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
1 szklanka
50 mililitrów
1 łyżka
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Majonez wymieszaj ze śmietaną, winem, chrzanem i koncentratem pomidorowym.
Krok 2
Dodaj sok cytrynowy, sól, pieprz oraz cukier i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
2 osoby oglądają przepis: 
Chili con carne extra pikantne
30 min.
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej