Dip camembert

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

6

289 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

118 osób wydrukowało

Pobierz pdf

169 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

100 gramów

4 łyżki

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypior posiekaj. Zdejmuj skórkę z sera.

Dip camembert - Krok 1

Krok 2

Utrzyj go wraz z wermutem i śmietaną.

Dip camembert - Krok 2

Krok 3

Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr i pieprzem. Dodaj szczypiorek i dokładnie wymieszaj.

Dip camembert - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Pieprz czarny z Wietnamu mielony Knorr

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej