Dip camembert - sos z sera camembert i śmietany | Przepisy.pl pixel

Dip camembert

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

9

heart
329 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

131 osób wydrukowało

Pobierz pdf

217 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

100 gramów

4 łyżki

1 pęczek

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Szczypior posiekaj. Zdejmuj skórkę z sera.

Dip camembert - Krok 1

Krok 2

Utrzyj go wraz z wermutem i śmietaną.

Dip camembert - Krok 2

Krok 3

Dopraw Przyprawą w Mini kostkach Pietruszka Knorr i pieprzem. Dodaj szczypiorek i dokładnie wymieszaj.

Dip camembert - Krok 3
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Dip camembert - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Dip camembertDip camembert

Szczypior posiekaj. Zdejmuj skórkę z sera.