Sos po kapitańsku I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos po kapitańsku I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

1 szklanka

150 gramów

20 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Paprykę zmiel.

Krok 2

Małże drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, ketchupem i dodaj odrobinę cukru.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Krewetki z grilla
czas przygotowania
20 min.
stopień trudności

łatwe

Przez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.

Czytaj więcej

Jest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.

Czytaj więcej