Sos po kapitańsku I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos po kapitańsku I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

1 szklanka

150 gramów

20 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Paprykę zmiel.

Krok 2

Małże drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, ketchupem i dodaj odrobinę cukru.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos po kapitańsku I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
15 osób ogląda przepis:
Ciasto z agrestem
czas przygotowania
105 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej