Czatney z kolendrą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czatney z kolendrą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

8 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 szczypta

1 łyżeczka

2 szklanki

0.5 łyżeczki

4 sztuki

1 sztuka

1 łyżeczka

2 sztuki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę i chili posiekaj na drobne kawałki.

Krok 2

Wszystkie składniki wrzuć do miseczki i dokładnie zmiksuj. W razie potrzeby dodaj łyżkę wody. Gotowa pasta jest pysznym dodatkiem do krakersów lub jako dip do frytek, pieczonych ziemniaczków.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czatney z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej