Masło grzybowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło grzybowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

2 sztuki

2 sztuki

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marynowane grzyby sparz wrzątkiem i razem z cebulą zmiel.

Krok 2

Dodaj przyprawę w mini kostkach oraz koncentrat pomidorowy.

Krok 3

Miękkie masło ubij za pomocą trzepaczki lub w robocie kuchennym. Połącz obie masy i dobrze wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej