
Składniki
2 sztuki
100 gramów
1 łyżka
100 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marynowane grzyby sparz wrzątkiem i razem z cebulą zmiel.
Krok 2
Dodaj przyprawę w mini kostkach oraz koncentrat pomidorowy.
Krok 3
Miękkie masło ubij za pomocą trzepaczki lub w robocie kuchennym. Połącz obie masy i dobrze wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Wyrazisty smak i aromat sprawiają, że stają się przysmakiem nie tylko zapalonych grzybiarzy. Warto znaleźć miejsce wśród domowych przetworów dla przynajmniej kilku słoiczków.
Czytaj więcejBez problemu znajdziemy je w sklepach, lecz ich smak nie może równać się z walorami owoców, które przygotujemy samodzielnie. Jak suszyć śliwki? Dziś poruszymy temat suszenia śliwek w piekarniku oraz w suszarce.
Czytaj więcej