Masło grzybowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło grzybowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

2 sztuki

2 sztuki

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marynowane grzyby sparz wrzątkiem i razem z cebulą zmiel.

Krok 2

Dodaj przyprawę w mini kostkach oraz koncentrat pomidorowy.

Krok 3

Miękkie masło ubij za pomocą trzepaczki lub w robocie kuchennym. Połącz obie masy i dobrze wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej