
Składniki
2 sztuki
100 gramów
1 łyżka
100 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marynowane grzyby sparz wrzątkiem i razem z cebulą zmiel.
Krok 2
Dodaj przyprawę w mini kostkach oraz koncentrat pomidorowy.
Krok 3
Miękkie masło ubij za pomocą trzepaczki lub w robocie kuchennym. Połącz obie masy i dobrze wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej