Masło grzybowe przepis – Zobacz na przepisy.pl

Masło grzybowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

2 sztuki

2 sztuki

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marynowane grzyby sparz wrzątkiem i razem z cebulą zmiel.

Krok 2

Dodaj przyprawę w mini kostkach oraz koncentrat pomidorowy.

Krok 3

Miękkie masło ubij za pomocą trzepaczki lub w robocie kuchennym. Połącz obie masy i dobrze wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Kurczak ze szpinakiem
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne. Amerykanie nie wyobrażają sobie Święta Dziękczynienia bez tradycyjnego ciasta dyniowego pumpkin pie. Sprawdźcie przepis na to ciasto.

Czytaj więcej

Sos pomidorowy nadaje się nie tylko do najbardziej popularnego wariantu z makaronem spaghetti. Świetnie komponuje się z kokardkami, wstążkami, ravioli i tortellini. Doskonały przepis na sos pomidorowy?

Czytaj więcej