Masło grzybowe przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło grzybowe

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

2 sztuki

2 sztuki

1 łyżka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Marynowane grzyby sparz wrzątkiem i razem z cebulą zmiel.

Krok 2

Dodaj przyprawę w mini kostkach oraz koncentrat pomidorowy.

Krok 3

Miękkie masło ubij za pomocą trzepaczki lub w robocie kuchennym. Połącz obie masy i dobrze wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło grzybowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Bogracz tradycyjny
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Dynia to wyjątkowo pyszne warzywo, z którego można stworzyć wiele potraw. Jedną z nich jest zupa krem, która doskonale sprawdzi się w chłodniejsze dni. Zastanawiacie się, który rodzaj dyni najlepiej pasuje do tego dania?
Przychodzimy z pomocą!

Czytaj więcej

Pełen kosz grzybów leśnych to zdecydowany powód do dumy, jednak po przyniesieniu go do domu, pojawia się pytanie, jak oczyścić grzyby z ziemi, niechcianych liści i igieł? Warto pamiętać, że inaczej będziemy czyścić grzyby do marynowania i gotowania, a inaczej – suszenia i mrożenia.

Czytaj więcej