
Składniki
null
2 łyżki
null
1 pęczek
1 szklanka
100 gramów
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Białka ugotuj.
Krok 2
Szczypiorek drobno posiekaj.
Krok 3
Paprykę pokrój w kostkę wraz z białkami.
Krok 4
Następnie połącz z majonezem, śmietaną i drobno posiekanym koperkiem. Dopraw.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.
Czytaj więcejBez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.
Czytaj więcej