Sos „sportowy” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „sportowy”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

null

1 pęczek

1 szklanka

100 gramów

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka ugotuj.

Krok 2

Szczypiorek drobno posiekaj.

Krok 3

Paprykę pokrój w kostkę wraz z białkami.

Krok 4

Następnie połącz z majonezem, śmietaną i drobno posiekanym koperkiem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „sportowy” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej