Sos chlebowy z miętą przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos chlebowy z miętą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null szczypt

null szczypt

2 łyżki

1 łyżka

300 gramów

1 łyżka

3 pęczki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Chleb pokrój w kostkę i wymieszaj razem z odrobiną oliwy.

Krok 2

Mięte drobno posiekaj i dodaj do chleba.

Krok 3

Następnie dodaj ocet i musztardę.

Krok 4

Dopraw do smaku i odstaw na kilka godzin do lodówki.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos chlebowy z miętą - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej