Sos serowy z beszamelu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

1 szklanka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do beszamelu dodaj szklankę startego żółtego sera i szczyptę mielonej gorczycy.

Krok 2

Wszystko dokładnie wymieszaj i dopraw gałką muszkatołową.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos serowy z beszamelu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos serowy z beszamelu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos serowy z beszamelu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos serowy z beszamelu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos serowy z beszamelu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos serowy z beszamelu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos serowy z beszamelu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
18 osób ogląda przepis:
Sernik z budyniem
czas przygotowania
80 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej