Sos jogurtowy

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

98 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

26 osób wydrukowało

Pobierz pdf

55 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

200 mililitrów

2 łyżki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jogurt pomieszaj z miodem i sokiem z cytryny, dopraw do smaku posiekaną miętą.

Sos jogurtowy - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej