Czerwone Pesto z pomidorów przepis – Zobacz na przepisy.pl

Czerwone Pesto z pomidorów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

18 osób wydrukowało

Pobierz pdf

20 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

2 łyżki

1 sztuka

2 łyżki

1 łyżka

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pomidory osącz z zalewy i potnij na mniejsze kawałki.

Krok 2

Wymieszaj z posiekanym czosnkiem i zmiksuj.

Krok 3

Dodaj umyte i osuszone listki bazylii, odrobinę oliwy cytrynowej i dopraw sos do smaku.

Krok 4

Wymieszaj ze startym żółtym serem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czerwone Pesto z pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czerwone Pesto z pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czerwone Pesto z pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czerwone Pesto z pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czerwone Pesto z pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czerwone Pesto z pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czerwone Pesto z pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Ziemniaki zapiekane z serem
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej