Sos „Sokołowskiego” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Sokołowskiego”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

150 gramów

null

20 gramów

null

1 pęczek

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki oczyść, opłucz, drobno posiekaj i usmaż.

Krok 2

Koperek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie połącz pieczarki z jogurtem, śmietaną, kaparami i drobno posiekanym koperkiem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Torcik mango
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

średnie

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej