Sos „Sokołowskiego” przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos „Sokołowskiego”

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

2 łyżki

150 gramów

null

20 gramów

null

1 pęczek

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki oczyść, opłucz, drobno posiekaj i usmaż.

Krok 2

Koperek drobno posiekaj.

Krok 3

Następnie połącz pieczarki z jogurtem, śmietaną, kaparami i drobno posiekanym koperkiem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos „Sokołowskiego” - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Baba ziemniaczana
czas przygotowania
90 min.
stopień trudności

łatwe

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej