Sos po mieszczańsku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos po mieszczańsku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

null

null

2 łyżki

30 gramów

1 łyżka

1 szklanka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bryndzę utrzyj ze śmietaną.

Krok 2

Rodzynki opłucz i odsącz. Dodaj do utartej bryndzy.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem i chrzanem. Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos po mieszczańsku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Kociołek domowy
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej