Sos wiedeński przepis – Zobacz na przepisy.pl

Sos wiedeński

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

40 gramów

2 łyżki

1 szklanka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez połącz z chrzanem i ketchupem.

Krok 2

Rodzynki opłucz i odsącz.

Krok 3

Dodaj do sosu i dopraw

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
23 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej