Sos wiedeński przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos wiedeński

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

40 gramów

2 łyżki

1 szklanka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez połącz z chrzanem i ketchupem.

Krok 2

Rodzynki opłucz i odsącz.

Krok 3

Dodaj do sosu i dopraw

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
8 osób ogląda przepis:
Chłodnik na botwince
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej