Sos wiedeński

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

258

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

null

40 gramów

2 łyżki

1 szklanka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Majonez połącz z chrzanem i ketchupem.

Krok 2

Rodzynki opłucz i odsącz.

Krok 3

Dodaj do sosu i dopraw

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos wiedeński - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
6 osób ogląda przepis:
Magiczne ciasto
czas przygotowania
10 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej