Sos St. Vincent II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos St. Vincent II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

null

150 gramów

2 sztuki

1 pęczek

1 łyżka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żółtka ugotuj.

Krok 2

Pietruszkę i rzeżuchę posiekaj drobno.

Krok 3

Żółtka przetrzyj przez sito, a następnie połącz z majonezem, śmietaną, posiekaną rzeżuchą i natką pietruszki. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sos grzybowy
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej