Sos St. Vincent II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos St. Vincent II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

3 łyżki

null

150 gramów

2 sztuki

1 pęczek

1 łyżka

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Żółtka ugotuj.

Krok 2

Pietruszkę i rzeżuchę posiekaj drobno.

Krok 3

Żółtka przetrzyj przez sito, a następnie połącz z majonezem, śmietaną, posiekaną rzeżuchą i natką pietruszki. Dopraw.

pasibrzuch

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos St. Vincent II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Krokiety z mięsa z rosołu
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej