
Składniki
0.6 szklanki
0.6 szklanki
2 łyżki
30 gramów
0.5 szklanki
0.6 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozpuść masło na patelni, a następnie dodaj mąkę i podsmaż.
Krok 2
Ser posiekaj.
Krok 3
Gdy sos zgęstnieje zacznij dodawać mleko i śmietaną.
Krok 4
Na koniec zdejmij z palnika i wymieszaj z serami.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej