Sos po węgiersku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos po węgiersku

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 łyżki

null

null

50 mililitrów

1 szklanka

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Paprykę zmiel.

Krok 2

Majonez połącz ze zmieloną papryką, śmietaną i winem.

Krok 3

Dopraw.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos po węgiersku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Tofu w rajskim curry
czas przygotowania
10 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej