
Składniki
2 łyżki
3 sztuki
1 łyżeczka
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
1 szczypta
1 łyżka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Pomidory pokroić w kostkę, cebule drobno posiekać. Ogórek umyć, nie obierać tylko pokroić w plastry. Warzywa wymieszać w misce.
Krok 2
W miseczce wymieszać składniki sosu: oliwę, ocet winny i balsamiczny, pieprz i mini kosteczkę knorr. Wlać do sałatki, wymieszać.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej