17 przepisów godnych szefa kuchni
Kaczka pieczona w pomarańczach
Chrupiąca skórka i obłędny pomarańczowy sos to połączenie godne szefa kuchnia.Zobacz przepis!
Cordon Bleu - Kotlet szwajcarski
Wypływający z kotleta ser to widok porównywalny z najpiękniejszymi górskimi pejzażami.Zobacz przepis!
Paella z kurczakiem - VIDEO
Szafran to magiczny składnik, którego odrobina może zaważyć na smaku dania. Dodaj go, a danie zyska niecodzienny aromat i wykwintny posmak.Zobacz przepis!
Sałatka z cytrusami i kozim serem
Sałatka z cytrusami i kozim serem to godna polecenia propozycja dla osób, które lubią potrawy łączące słodko-wytrawne smaki.Zobacz przepis!
Paluszki z kurczaka z przyprawą Cajun - VIDEO
Co powiesz na kurczaka z mixem przypraw - papryki, oregano, pieprzu cayenne, cebuli i tymianku? Musisz tego spróbować!Zobacz przepis!
Meksykańskie krokiety z wołowiną
Krokiet oszalał, dopadła go meksyańska fala. Meksykańskie nadzienie tym razem otulone polskim akcentem w postaci krokieta.Zobacz przepis!
Bawarski burger
Przepis uwielbiany przez kucharzy, którzy w kuchni stawiają na nieoczywiste połączenia. Burger w bawarskim stylu, tu królują soczyste kiełbaski! Zobacz przepis!
Comber jagnięcy z sosem rabarbarowym
Nie bój się śmiałych połączeń. Słodkie sosy świętnie łączą się z mięsem, a rabarbarowy sos to niecodzienny dodatek do mięsa.Zobacz przepis!
Pstrąg w marynacie czosnkowej z dzikim ryżem
Idealny pomysł na obiad dla wszystkich miłośników czosnku i ryb, wypróbuj!Zobacz przepis!
Pieczone polędwiczki wieprzowe z sosem śliwkowym
Warto czasami zamienić oblicze schabu na jego wytworną wersję, macie ochotę?Zobacz przepis!
Wieprzowina duszona z cydrem
Wszystkim wielbicielom połączeń słodkich smaków z mięsem polecamy tę jabłkową wersję!Zobacz przepis!
Tortilla z łososiem
Wrap z łososiem w marynacie, to idealny pomysł na przekąskę lub kolację.Zobacz przepis!
Wątróbka wieprzowa
Nadaj odrobinę sznytu klasycznej wątróbce i zrób ją na sposób francuski!Zobacz przepis!
Wątróbka drobiowa w szynce szwarcwaldzkiej duszona z cebulą
Wątróbka ze słodko-wędzonym aromatem, przekona nawet przeciwników podrobów!Zobacz przepis!