
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
1 szklanka
3 łyżki
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Poszatkowania kapustę pekińską. Pokrój w kostkę odsączone brzoskwinie, a rodzynki namocz.
Krok 2
Sos sałatkowy Sałatka Szefa 2w1 Knorr wymieszaj z majonezem i ketchupem.
Krok 3
Połącz kapustę, rodzynki i sos, delikatnie wymieszaj. Przed podaniem posyp grzankami. Rada: Brzoskwinie możemy zastąpić również przykładowo nektarynkami. Wybrać możemy zarówno świeże owoce, jak i te z puszki. Sałatkę możemy przechowywać zarówno w lodówce jak i oczywiście w innym wystarczająco chłodnym miejscu
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej