Składniki
1 opakowanie
1 opakowanie
1 sztuka
0.25 kilograma
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron gotujemy al dente. Osuszamy.
Krok 2
Sardynki filetujemy.
Krok 3
Kukurydzę odcedzamy z zalewy.
Krok 4
Pół cebuli kroimy w drobną kostkę.
Krok 5
Fasolkę przygotowujemy odcinając ogonki. Gotujemy, osuszamy, kroimy w krążki.
Krok 6
Wszystkie składniki mieszamy w dużej misce i voila!
Przepisy w Waszym wykonaniu
249 osób ogląda przepis: 
Naleśniki à la buritos
45 min.
łatwe
Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.
Czytaj więcejPrzekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.
Czytaj więcej