Grzanki z anchois przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grzanki z anchois

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

3

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
3 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

9 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

6 sztuk

1 opakowanie

6 sztuk

1 sztuka

3 łyżki

2 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę posiekaj, anchois rozdrobnij widelcem i wymieszaj z natką pietruszki, sokiem cytrynowym i olejem.

Krok 3

Pastą posmaruj grzanki, a następnie wstaw je na 2 minuty do gorącego piekarnika.

Krok 2

Dodaj do pasty sos sałatkowy Knorr i ponownie dokładnie wymieszaj.

przepisy.pl

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grzanki z anchois - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej