
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
2 łyżki
1 opakowanie
6 sztuk
6 sztuk
3 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulę posiekaj, anchois rozdrobnij widelcem i wymieszaj z natką pietruszki, sokiem cytrynowym i olejem.
Krok 3
Pastą posmaruj grzanki, a następnie wstaw je na 2 minuty do gorącego piekarnika.
Krok 2
Dodaj do pasty sos sałatkowy Knorr i ponownie dokładnie wymieszaj.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

trudne
Sos sałatkowy francuski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.
Czytaj więcejŻurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.
Czytaj więcej