PRZEPISY.PL

Kapusta kiszona z pieczarkami

Autor: pasibrzuch
  • 60
  • 4
  • Łatwe
  • 0
3
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

    • Krok 1

      Kapustę kiszoną włóż do garnka, zalej wodą, odciśnij i wylej wodę. Powtórz tę czynność trzy razy.
    • Krok 2

      Kapustę gotuj do czasu, gdy stanie się miękka i odcedź.
    • Krok 3

      Pieczarki pokrój w plastry, cebulę posiekaj i razem usmaż na maśle.
    • Krok 4

      Składniki przełóż do kapusty, dodaj masło, przypraw vegetą, maggi i pieprzem. Tak przygotowana kapusta jest bardzo dobrym dodatkiem do obiadu.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Przyprawa Uniwersalna Delikat KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    21
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Średnie
    75
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    8
    Łatwe
    14
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    8
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    3
    Łatwe