Składniki
600 gramów
2 łyżeczki
1 sztuka
1 sztuka
4 łyżki
6 sztuk
4 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pangi oprósz przyprawą Knorr i włóż na pół godziny do lodówki.
Krok 2
W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą układaj kolejno: posiekaną cebulę, marchew startą na dużych oczkach, filety pangi, śmietanę, posiekany szczypiorek i posiekaną natkę selera. Wierzch skrop oliwą.
Krok 3
Piecz w zamkniętym naczyniu żaroodpornym 20 minut w 200 stopniach.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku.
Czytaj więcejDobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych.
Czytaj więcej