Składniki
600 gramów
2 łyżeczki
1 sztuka
1 sztuka
4 łyżki
6 sztuk
4 sztuki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety pangi oprósz przyprawą Knorr i włóż na pół godziny do lodówki.
Krok 2
W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą układaj kolejno: posiekaną cebulę, marchew startą na dużych oczkach, filety pangi, śmietanę, posiekany szczypiorek i posiekaną natkę selera. Wierzch skrop oliwą.
Krok 3
Piecz w zamkniętym naczyniu żaroodpornym 20 minut w 200 stopniach.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Delikat przyprawa uniwersalna Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuZimowe lody topnieją w jednym szczególnym dniu. 14 lutego obchodzimy święto miłości czyli Walentynki. W ten dzień okazujemy miłość i przyjaźń naszym najbliższym, w ten dzień celebrujemy to co nas łączy i to co w nas najlepsze.
Czytaj więcejDelikatne, puszyste pączki. Z jednej strony proste w przygotowaniu, z drugiej – wymagające uwagi. Jeśli chcesz wiedzieć, jak zrobić dobre pączki, pamiętaj o kilku radach, dzięki którym zawsze wyjdą doskonałe, a ich brzegi zwieńczy złota obwódka.
Czytaj więcej