Panga pieczona z warzywami

Autor: Aleksandra Krzyżanowska

ratingratingratingratingrating

1

9 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

600 gramów

2 łyżeczki

1 sztuka

1 sztuka

4 łyżki

6 sztuk

4 sztuki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Filety pangi oprósz przyprawą Knorr i włóż na pół godziny do lodówki.

Krok 2

W naczyniu żaroodpornym wysmarowanym oliwą układaj kolejno: posiekaną cebulę, marchew startą na dużych oczkach, filety pangi, śmietanę, posiekany szczypiorek i posiekaną natkę selera. Wierzch skrop oliwą.

Krok 3

Piecz w zamkniętym naczyniu żaroodpornym 20 minut w 200 stopniach.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Panga pieczona z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Panga pieczona z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Panga pieczona z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Panga pieczona z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Panga pieczona z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Panga pieczona z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Panga pieczona z warzywami - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej