Sos cebulowy do potraw z grilla

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

41

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

2 łyżki

200 gramów

1 pęczek

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulki bardzo drobno posiekaj.

Krok 2

Następnie połącz z pozostałymi składnikami.

Krok 3

Schłódź.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos cebulowy do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos cebulowy do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos cebulowy do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos cebulowy do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos cebulowy do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos cebulowy do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos cebulowy do potraw z grilla - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej