Sos austriacki II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos austriacki II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

3 łyżki

1 sztuka

50 gramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały i orzechy sparz i obierz ze skórki.

Krok 2

Ogórka umyj, obierz, opłucz i pokrój w paseczki.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, migdałami i orzechami. Dodaj sok pomarańczowy. Dopraw do smaku.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej