Sos austriacki II przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos austriacki II

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

3 łyżki

1 sztuka

50 gramów

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Migdały i orzechy sparz i obierz ze skórki.

Krok 2

Ogórka umyj, obierz, opłucz i pokrój w paseczki.

Krok 3

Następnie połącz z majonezem, migdałami i orzechami. Dodaj sok pomarańczowy. Dopraw do smaku.

pasibrzuch

Dobra rada:

Po przyrządzeniu obiadu zostało ci trochę orzechów włoskich? Skomponuj z nich własne musli – dodaj do nich bakalie oraz suszone owoce i dosyp do mleka lub ulubionego jogurtu!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos austriacki II - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kontynuując serię blogową o szybkich daniach, dziś chciałbym poruszyć temat sałatek. To także bardzo dobre rozwiązanie, gdy czasu jest mało. Gdy mam upieczoną lub usmażoną pierś kurczaka albo po prostu to, co zostało z niedzielnego pieczonego kurczaka zazwyczaj decyduję się na...

Czytaj więcej

Ciągłe życie w pośpiechu sprawia, że nie masz na nic czasu? Lubisz gotować, ale zbyt długotrwałe i pracochłonne przyrządzanie potraw gasi cały Twój zapał? Najwyższy czas to zmienić.

Czytaj więcej