Sos austriacki I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos austriacki I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

100 gramów

null

null

50 mililitrów

0.5 szklanki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki oczyść, opłucz, drobno pokrój i usmaż.

Krok 2

Następnie połącz z majonezem, śmietaną i winem.

Krok 3

Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Ciasto Maxi King
czas przygotowania
120 min.
stopień trudności

średnie

Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej