Sos austriacki I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos austriacki I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

null

null

100 gramów

null

null

50 mililitrów

0.5 szklanki

1 szklanka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pieczarki oczyść, opłucz, drobno pokrój i usmaż.

Krok 2

Następnie połącz z majonezem, śmietaną i winem.

Krok 3

Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos austriacki I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
23 osoby oglądają przepis:
Pizza sticks - VIDEO
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej