Sos z kaparami i anchois przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos z kaparami i anchois

Autor: przepisy.pl

ratingratingratingratingrating

1

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

3 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

null

1 łyżka

1 opakowanie

50 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

W rondelku rozpuść masło i wymieszaj z pasta anchois.

Krok 2

Następnie dodaj kapary.

Krok 3

Dodaj pieprz i posyp zieloną pietruszką.

przepisy.pl

Dobra rada:

Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos z kaparami i anchois - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
22 osoby oglądają przepis:
Sałatka z bobu
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

średnie

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej