Balsamiczny sos do jajek przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Balsamiczny sos do jajek

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ocet wymieszaj z chrzanem

Krok 2

Dodaj sól i cukier.

Krok 3

Śmietanę ubij i połącz z chrzanem. Odstaw do lodówki na 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej