Balsamiczny sos do jajek przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Balsamiczny sos do jajek

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ocet wymieszaj z chrzanem

Krok 2

Dodaj sól i cukier.

Krok 3

Śmietanę ubij i połącz z chrzanem. Odstaw do lodówki na 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste...

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić?

Czytaj więcej