Balsamiczny sos do jajek przepis – Zobacz na przepisy.pl

Balsamiczny sos do jajek

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ocet wymieszaj z chrzanem

Krok 2

Dodaj sól i cukier.

Krok 3

Śmietanę ubij i połącz z chrzanem. Odstaw do lodówki na 30 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Balsamiczny sos do jajek - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej