
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
20 gramów
1 szklanka
1 łyżka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Białka rozdrobnij.
Krok 2
Kapary opłukaj, a miętę posiekaj.
Krok 3
Białka połącz z majonezem, śmietaną, kaparami i miętą.
Krok 4
Dodaj pieprz oraz sól i wymieszaj dokładnie.
Przepisy w Waszym wykonaniu
4 osoby oglądają przepis: 
Makaron w sosie pieczarkowym
20 min.
łatwe
Podobne przepisy
Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.
Czytaj więcejBób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!
Czytaj więcej