Sos gratin I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

1292

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

20 gramów

1 szklanka

1 łyżka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka rozdrobnij.

Krok 2

Kapary opłukaj, a miętę posiekaj.

Krok 3

Białka połącz z majonezem, śmietaną, kaparami i miętą.

Krok 4

Dodaj pieprz oraz sól i wymieszaj dokładnie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej