Sos gratin I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos gratin I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

14 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

20 gramów

1 szklanka

1 łyżka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka rozdrobnij.

Krok 2

Kapary opłukaj, a miętę posiekaj.

Krok 3

Białka połącz z majonezem, śmietaną, kaparami i miętą.

Krok 4

Dodaj pieprz oraz sól i wymieszaj dokładnie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej