Sos gratin I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos gratin I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

15 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

20 gramów

1 szklanka

1 łyżka

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Białka rozdrobnij.

Krok 2

Kapary opłukaj, a miętę posiekaj.

Krok 3

Białka połącz z majonezem, śmietaną, kaparami i miętą.

Krok 4

Dodaj pieprz oraz sól i wymieszaj dokładnie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos gratin I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Świeże truskawki pojawiają się na straganach na przełomie maja i czerwca. Czerwone, słodkie, soczyste i pachnące latem owoce są prawdziwą gratką dla wielu smakoszy.

Czytaj więcej

Bób to smaczne i coraz bardziej popularne warzywo, które warto dodawać do wielu dań i jeść niezależnie od pory roku. Jak ugotować bób i z czym go podawać? Sprawdź!

Czytaj więcej