
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
20 gramów
1 szklanka
1 łyżka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Białka rozdrobnij.
Krok 2
Kapary opłukaj, a miętę posiekaj.
Krok 3
Białka połącz z majonezem, śmietaną, kaparami i miętą.
Krok 4
Dodaj pieprz oraz sól i wymieszaj dokładnie.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej